marți, 8 ianuarie 2008

Hotel Tirol

Hotel Tirol

Vreau sa fac o rezervare!
Facilitati
MinibarParcareTelefon privatDusTelevizor in cameraCablu TVMic dejun inclusBarInternetSala conferinte
Credem ca meriti confortul si relaxarea pe care fiecare dintre camerele noastre o ofera. Stai linistit si admira minunata priveliste ce se dezvaluie dincolo fereastra, sau bucura-te de televiziunea prin cablu, de minibar, sau pur si simplu odihneste-te netulburat la lumina calda a semineului. Oricum, te vei simti binecuvantat sa te afli intr-un asemenea d�cor de vis, care indeplineste pana si cele mai ridicate standarde internationale.

Puteti gasi confortul in:
120 de locuri de cazare disponibile in camere single, duble, garsoniere si apartamente mobilate modern si echipate cu telefon international, internet si terase de unde poti sa ai o parte de o panorama superba a muntilor dimprejur.

Avand 100 de locuri disponibile sala noastra de conferinte este locul ideal pentru orice tip de seminar sau intalnire de afaceri. Va putem oferi de asemenea un spatiu mai intim pentru intalnirile dumneavoastra de pana in 20 de persoane. Indiferent de alegerea dumneavoastra veti primi tot suportul logistic necesar si fiti sigur ca veti beneficia de toate facilitatile specifice unor astfel de evenimente.


Rezervare on-line

Date firma







Persoana de contact *

*
*
Spatiu solicitat
Perioada

Modalitate de plata


Alte detalii
*) Campurile marcate sunt obligatorii!

Niciun comentariu: