marți, 8 ianuarie 2008

Pensiunea Alex

Pensiunea Alex

Vreau sa fac o rezervare!
Facilitati
JacuzziMinibarParcareTelefon privatDusTelevizor in cameraCablu TVSaunaMic dejun inclusBarInternetSala conferinteCasa de schimb valutarSala fitness

Capacitatea de cazare a pensiunii este structurata pe 6 apartamente si 4 double, doua dintre ele putand fi oferite si in regim de single. Fiecare apartament sau doubla este amenajat intr-un stil aparte si ofera toate facilitatile specifice categoriei de 4 **** stele care i-a fost atribuita unitatii. Fiecare camera sau apartament are in dotare televizor, telefon, caseta de valori, minibar si are baie proprie cu cada cu hidromasaj sau dus cu hidromasaj.

Intr-un cadru natural cu o panorama foarte buna asupra varfului Postavaru si a partiilor de ski, pana la baza acestora, pensiunea este localizata in vecinatatea restaurantului Sura Dacilor, facand parte din acelasi complex turistic ce imbina modernul cu traditionalul.

Crama este pusa la dispozitia clientilor ca sala pentru servirea micului dejun si ca spatiu de recreere alaturi de sala de fitness, sauna si a minipiscinei cu hidromasaj.

Crama din subsolul pensiunii poate fi amenajata si ca sala de conferinta cu o capacitate maxima de 40 de locuri.

Alte facilitati oferite: parcare de 30 de autovehicule, internet in camere, inchirieri de materiale in scopul divertismentului.

Tarifele locatiei le puteti afla de la receptia pensiunii. Va asteptam pentru destindere si recreere.



Rezervare on-line

Date firma







Persoana de contact *

*
*
Spatiu solicitat


Perioada

Modalitate de plata


Alte detalii
*) Campurile marcate sunt obligatorii!

Niciun comentariu: